FitStap

FitStap, cognitieve fitness, fit worden in Amsterdam, MindWalker
logo MindWalker

12-weekse FitStap programma

Wil jij fit worden maar heb je niet de motivatie om dit alleen te doen of heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken? Dan is het beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), FitStap, echt iets voor jou!

12 weken lang ga je, in groepsverband, werken aan jouw fitheid. Dit doen we aan de hand van:

• beweging
• voeding
• mentale fitheid

Samen bewegen, gezelligheid, elkaar motiveren en buiten bezig zijn. Iedereen heeft een eigen doel. Geen druk, of competitie, maar juist jezelf uitdagen en op je eigen niveau aan de slag. Iedereen kan meedoen!

Iedere week is er een gezamenlijke groepstraining waarbij we o.a. aan de slag gaan met:

• wandeltechniek
• cognitieve fitness (leuke spelletjes voor de hersenen)
• spierversterkende oefeningen
• mentale fitheid

Daarnaast voer je wekelijks, wanneer het jou uitkomt, 2 zelfstandige trainingen uit en krijg je via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Door deze opdrachten en tips krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

FitStap Amsterdam, MindWalker. Deelnemers aan de cursus spiegelen elkaar.
Naast wandelen doen we ook oefeningen. Hier de zijwaartse plank. FitStap Amsterdam, MindWalker,
logo MindWalker

Agenda

Vanwege het coronavirus mochten er de afgelopen maanden geen groepscursussen plaatsvinden. Aangezien de maatregelen zijn versoepeld, mag ik de groepscursussen weer opstarten mits deze RIVM-proof zijn.
FitStap is een programma van 12 weken. Als ik nu een programma zal gaan opstarten dan zal deze onderbroken gaan worden door de zomervakantie en dat is jammer en het effect van het programma zal een stuk minder zijn. Ik zal daarom pas in september weer starten met dit prachtige programma. Binnenkort zal de planning bekend worden. Hou deze site dus goed in de gaten of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief (dit kan via de homepagina).

Heb je interesse in een FitStap cursus? Laat het me dan weten en geef jouw voorkeur voor een dag / tijdtsip door.

Kosten 139 euro *

* Voor particulieren is dit bedrag incl. btw, voor bedrijven excl. btw.

Bij een FitStap programma hoort een gratis KWBN basislidmaatschap, Wandelvoordeelpas en een korting van 30% op je wandeluitrusting bij Perry Sports.

Fitstap deelnemers aan het wandelen in het Amsterdamse Bos, MindWalker
logo MindWalker

Ervaring