FitStap

FitStap, cognitieve fitness, fit worden in Amsterdam, MindWalker
logo MindWalker

12-weekse FitStap programma

Wil jij fit worden maar heb je niet de motivatie om dit alleen te doen of heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken? Dan is het beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), FitStap, echt iets voor jou!

12 weken lang ga je, in groepsverband, werken aan jouw fitheid. Dit doen we aan de hand van:

• beweging
• voeding
• mentale fitheid

Samen bewegen, gezelligheid, elkaar motiveren en buiten bezig zijn. Iedereen heeft een eigen doel. Geen druk, of competitie, maar juist jezelf uitdagen en op je eigen niveau aan de slag. Iedereen kan meedoen!

Iedere week is er een gezamenlijke groepstraining waarbij we o.a. aan de slag gaan met:

• wandeltechniek
• cognitieve fitness (leuke spelletjes voor de hersenen)
• spierversterkende oefeningen
• mentale fitheid

Daarnaast voer je wekelijks, wanneer het jou uitkomt, 2 zelfstandige trainingen uit en krijg je via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Door deze opdrachten en tips krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

Leuk om te weten

Ik ben de 100e FitStap coach die is opgeleid en ik ben tevens ambassadeur voor FitStap. Zo mag ik bijvoorbeeld een workshop FitStap geven op de Wandeltrainersdag en heb ik mijn medewerking verleend aan een online kennissessie over wat wandelen voor je kan betekenen georganiseerd door de KWBN en Zorg van de Zaak Netwerk.

FitStap Amsterdam, MindWalker. Deelnemers aan de cursus spiegelen elkaar.
Naast wandelen doen we ook oefeningen. Hier de zijwaartse plank. FitStap Amsterdam, MindWalker,
logo MindWalker

Agenda

Update: Vanwege de  coronamaatregelen mogen er, in ieder geval tot en met 9 februari slechts 2 personen samen buiten sporten. Dat heeft mij helaas doen besluiten tot die tijd geen groepscursussen te organiseren. Ik zie de volgende persconferentie op 2 februari met gezonde spanning tegemoet.  Indien we te horen krijgen dat we weer kunnen sporten in groepjes van minimaal 4 personen (exclusief instructeur) dan zullen er voor  maart weer nieuwe data gepland worden.

Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden? Stuur me dan een mailtje (info@mindwalker.nl) of schrijf je in voor de nieuwsbrief (via de homepagina).

Nieuwe data 5-weekse cursussen, kunnen hopelijk worden gepland na de persconferentie van  2 februari.

Woensdag 2 december 19.30 uur 12-weekse FitStap programma, Gijsbrecht van Aemstelpark (dit park is verlicht). VOL.

Kosten proefles 10 euro  (als je besluit het 12-weekse programma te volgen dan wordt deze 10 euro in mindering gebracht) *
Kosten 12-weekse programma 139 euro *

* Voor particulieren is dit bedrag incl. btw, voor bedrijven excl. btw.

Heb je interesse in een FitStap cursus op een andere dag/tijdstip? Laat het me dan weten en geef jouw voorkeur voor een dag / tijdtsip door.

Bij een FitStap programma hoort een gratis KWBN basislidmaatschap, Wandelvoordeelpas en een korting van 30% op je wandeluitrusting bij Perry Sports.

Fitstap deelnemers aan het wandelen in het Amsterdamse Bos, MindWalker
logo MindWalker

Ervaring