Individuele wandelcoaching

Wandelcoach in de buurt van Amsterdam - MindWalker - Jolanda Hogenbirk
logo MindWalker

Kom letterlijk en figuurlijk in beweging

Hoe zou het zijn als je beter met stress om zou kunnen gaan en weer bij je gevoel kunt komen? Als je meer grip op het leven zou kunnen krijgen? Als je meer zou kunnen genieten? Laten we samen aan de slag gaan om dit te bereiken!

We werken stap voor stap aan jouw mentale en emotionele herstel. Even 100% aandacht voor jou en dat waar jij beter in wilt worden. Hoe heeft het zover kunnen komen? Hoe kijk je tegen situaties aan? Welke gedachtepatronen en overtuigingen heb je? Wat heb jij nodig om je weer goed te voelen? We wandelen en praten niet alleen maar doen veel oefeningen waar je ook tussen de sessies door mee aan de slag kunt. De oefeningen bestaan uit een combinatie van mindfulness, ademhalingstechniek en NLP. Een super mooie, krachtige en effectieve combinatie.

Een individueel wandelcoach traject bestaat uit 6 sessies waarbij we iedere week (of om de week) ca. 2 uur per keer de natuur in gaan.

Voorafgaand aan het coachingstraject vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Mochten we er samen voor kiezen om aan de slag te gaan dan wordt het traject vervolgens volledig voor jou op maat gemaakt.

Tarieven:

€900,- per traject excl. btw (particulieren).
€1250,- per traject excl. btw (bedrijven).

Je kunt uiteraard ook voor één of twee sessies kiezen. Wie weet is dat voldoende voor jou en kun jij daarna zelf verder! Kijk dan eens naar een losse wandelcoach sessie.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Individuele wandelcoaching

MindWalker gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om en gebruikt deze enkel om je te informeren over de coaching en cursussen. Bezoek de privacy pagina.

MindWalker. Wandelcoach. Letterlijk even stil zijn
logo MindWalker

Ervaring