Wandelingen

MindWalker, Mindful wandelen in Amsterdam, winter
logo MindWalker

De kracht van (mindful) wandelen

Wandelen is heerlijk! In welke vorm je het ook doet het is altijd rustgevend. Ik hou van wandelingen die je net even wat meer bieden zoals een mindful wandeling, een volle maan (stilte) wandeling over een wandeling met een bepaald thema.

Iedere maand worden er verschillende wandelingen aangeboden.

Sinds juni 2023 ben ik gecertificeerd natuurgids.

Meld je aan voor een wandeling

Losse wandelingen

MindWalker gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om en gebruikt deze enkel om je te informeren over de coaching en cursussen. Bezoek de privacy pagina.

Mindful wandelen, stil staan, mediteren, MindWalker
logo MindWalker

Agenda

Wegens drukte in de praktijk worden er voorlopig geen losse wandelingen worden ingepland. De volle maan wandelingen zullen pas in september weer van start gaan (vanwege de zomertijd).
Wel blijft het altijd mogelijk om met een eigen groep (minimaal 6 personen) een aanvraag te doen voor een wandeling.

Iedere maand worden er één of meer thema wandelingen toegevoegd aan de planning. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Je kunt ook altijd contact opnemen als je belangstelling hebt voor een eigen (groeps)wandeling dan kijken we of we deze kunnen inplannen.

Volle maan stiltewandeling (1,5 uur) Volledig  in stilte wandelen in het schijnsel van het maanlicht. €17,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers na afloop.
Mindful wandelen (1,5 uur). Een heerlijk relaxte wandeling met oefeningen gericht op aandacht voor jezelf en de natuur. Het resultaat is ontspanning, meer energie: puur genieten!  €17,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers na afloop.
Walk &  Fun (1,5 uur). Een combinatie van wandelen, mindfulness en “buiten speel spelletjes”. €17,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers na afloop.
XL wandeling. Samen een mooie wandeltocht maken staat hierbij centraal. De lengte en duur van de wandelingen varieert. Prijs is afhankelijk van locatie en lengte.
Vogelwandeling (1.5 uur). Ontdek tijdens deze wandeling welke vogels er allemaal te zien en te horen zijn in het Amstelpark. Vogelen is een grote hobby van mij en mijn enthousiasme over deze leuke diertjes geef ik graag door. Bovendien is vogels kijken erg mindful. Volwassenen €17,50, kinderen €10,-
Tijdens de bronsttijd op zoek naar de damherten (2 uur). Tijdens deze wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen gaan we op zoek naar  damherten in bruiloftssfeer. In oktober is het bronsttijd. De mannelijke herten gaan dan op zoek naar vrouwtjes om te zorgen voor nageslacht. Daarbij maken ze nogal wat lawaai; dat noemen we knorren (bij edelherten heet dit burlen).  €20,- (excl. €1,50 toegang en eventueel €2,- parkeergeld).
Labyrint wandeling (ca. 1 uur). Maak in groepsverband kennis met het labyrint in het Sloterpark. €17,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers na afloop.
Mindful smartphone fotowandeling (2 uur). Tijdens deze wandeling krijg je allerlei inspirerende tips om betere, leukere, verrassendere foto’s te nemen terwijl je geniet van de natuur om je heen. €22,50- inclusief koffie/thee en iets lekkers na afloop.

Meld je aan voor een wandeling

Losse wandelingen

MindWalker gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om en gebruikt deze enkel om je te informeren over de coaching en cursussen. Bezoek de privacy pagina.

Mindful wandelen in een groep, MindWalker
logo MindWalker

Ervaring