Wandelingen

MindWalker, Mindful wandelen in Amsterdam, winter
logo MindWalker

De kracht van (mindful) wandelen

Wandelen is heerlijk! In welke vorm je het ook doet het is altijd rustgevend. Ik hou van wandelingen die je net even wat meer bieden zoals een mindful wandeling, een volle maan (stilte) wandeling over een wandeling met een bepaald thema.

Iedere maand worden er verschillende wandelingen aangeboden.

Momenteel volg ik de anderhalf jaar durende opleiding voor natuurgids zodat ik jullie, tijdens wandelingen, nog meer kan vertellen over o.a. bodem, water, flora, fauna, ecologie en landschap.

Meld je aan voor een wandeling

Losse wandelingen

MindWalker gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om en gebruikt deze enkel om je te informeren over de coaching en cursussen. Bezoek de privacy pagina.

Mindful wandelen, stil staan, mediteren, MindWalker
logo MindWalker

Agenda

Zondag 8 mei 10.00 uur
Mindful wandeling
Amstelpark

Zaterdag 14 mei 10.00 uur
Vogelwandeling
Amstelpark

Woensdag 18 mei 19.30 uur
Mindful (rododendron) wandeling
Amstelpark

Uitleg wandelingen.

  • Mindful wandelingen (1,5 uur). Een heerlijk relaxte wandeling waarbij we ook (ontspannings-) oefeningen doen.
  • (Volle maan) Stilte wandeling (1,5 uur) Volledig of gedeeltelijk wandelen in stilte Kosten mindful wandeling: €15,- inclusief koffie/thee en iets lekkers na afloop.
  • XL wandelingen. Samen een mooie wandeltocht maken staat hierbij centraal. De lengte en duur van de wandelingen varieert. Prijs is afhankelijk van locatie en lengte

Speciale wandelingen:

Vogelwandeling (1.5 uur). Ontdek tijdens deze wandeling welke vogels er allemaal te zien en te horen zijn in het Amstelpark. Vogelen is een grote hobby van mij en mijn enthousiasme over deze leuke diertjes geef ik graag door. Bovendien is vogels kijken erg mindful. Volwassenen €10,-, kinderen €5,-
Op zoek naar burlende damherten (2 uur). Tijdens deze wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen gaan we op zoek naar  damherten in bruiloftssfeer. In oktober is het bronsttijd. De mannelijke herten gaan dan op zoek naar vrouwtjes om te zorgen voor nageslacht. Daarbij maken ze nogal wat lawaai; dat noemen we burlen.  €15,- (excl. €1,50 toegang en eventueel €2,- parkeergeld).
Labyrint wandeling (ca. 1 uur). Maak in groepsverband kennis met het labyrint in het Sloterpark. €15,- inclusief koffie/thee en iets lekkers na afloop.
Mindful smartphone fotowandeling (2 uur). Tijdens deze wandeling krijg je allerlei inspirerende tips om betere, leukere, verrassendere foto’s te nemen terwijl je geniet van de natuur om je heen.

Meld je aan voor een wandeling

Losse wandelingen

MindWalker gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om en gebruikt deze enkel om je te informeren over de coaching en cursussen. Bezoek de privacy pagina.

Mindful wandelen in een groep, MindWalker
logo MindWalker

Ervaring