Wandelcoaching

Wandelcoach in de buurt van Amsterdam - MindWalker - Jolanda Hogenbirk
logo MindWalker

Kom letterlijk en figuurlijk in beweging met wandelcoaching!

Hoe zou het zijn als je beter met stress of angst om zou kunnen gaan of weer bij je gevoel kunt komen? Als je meer grip op het leven zou kunnen krijgen? Als je meer zou kunnen genieten? Lijkt jou dat wat? Laten we dan samen aan de slag gaan om dit te bereiken!

We werken stap voor stap aan jouw mentale en emotionele herstel. Even 100% aandacht voor jou en dat waar jij beter in wilt worden. Hoe heeft het zover kunnen komen? Hoe kijk je tegen situaties aan? Welke gedachtepatronen en overtuigingen heb je? Wat heb jij nodig om je weer goed te voelen? We wandelen en praten niet alleen maar doen veel oefeningen waar je ook tussen de sessies door mee aan de slag kunt. De oefeningen bestaan uit een combinatie van mindfulness, ademhalingstechniek en NLP. Een super mooie, krachtige en effectieve combinatie.

Voorafgaand aan het wandelcoachtraject vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Mochten we er samen voor kiezen om aan de slag te gaan, dan bepalen we eerst een concreet doel. Met dat doel gaan we aan de slag. Het traject wordt helemaal op maat gemaakt en aangepast aan het doel dat we hebben gesteld.

Individuele wandelcoaching is een aanrader voor iedereen die stress, onrust, angst of onzekerheid niet zijn leven wil laten bepalen en weer lekker in zijn vel wil komen te zitten.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Individuele wandelcoaching

MindWalker gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om en gebruikt deze enkel om je te informeren over de coaching en cursussen. Bezoek de privacy pagina.

logo MindWalker

Wandelcoaching praktisch

Een individueel wandelcoach traject bestaat uit 6 sessies waarbij we om de week ca. anderhalf uur per keer de natuur in gaan.

Investering: €1250,- per traject incl. btw.

Wist je dat veel werkgevers een coachingstraject vergoeden omdat zij er, net als jij, baat bij hebben dat (langdurige) uitval wordt voorkomen? De kosten voor een coachingstraject zijn voor de werkgever volledig aftrekbaar van de belasting. Vraag er eens naar bij jouw werkgever. Op de pagina speciaal voor bedrijven vind je meer informatie.

Mijn werkgebied is in de groene omgeving van Amsterdam of van daaruit gezien binnen een straal van 50 kilometer. Woon jij buiten deze regio? Geen probleem. We kunnen elkaar tegemoet rijden en elkaar ergens in het midden treffen of ik kan je doorverwijzen naar één van mijn collega’s die door heel Nederland verspreid werkzaam zijn.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Individuele wandelcoaching

MindWalker gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om en gebruikt deze enkel om je te informeren over de coaching en cursussen. Bezoek de privacy pagina.

MindWalker Wandelcoaching

logo MindWalker

Ervaring