Labyrintwandeling

Labyrintwandeling Amsterdam en omgeving, MindWalker
logo MindWalker

Waarom een labyrintwandeling?

Een labyrintwandeling kan helpen op het moment dat je jouw leven wilt veranderen. Het ont-strest, laat je dingen zien waar je blind voor bent en helpt je dichter bij jezelf te komen. Het lopen van een labyrint is een methode om je intuïtie naar boven te laten komen.

Op de vragen die worden gesteld komen vaak verrassend heldere antwoorden met een grote diepgang. Een labyrintwandeling ordent het denken, leert je naar jezelf te luisteren en kan antwoord geven op levens- en zingevingsvragen

Wat is een labyrint?

Een labyrint is een oeroud symbool (meer dan 4000 jaar oud). Het is een pad, dat naar een centrum leidt en van daaruit langs dezelfde weg weer terug. Het staat symbool voor ons levenspad.

Een labyrint is niet hetzelfde als een doolhof. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen verschillende paden en je de verkeerde weg kunt nemen en kunt verdwalen, word je in een labyrint naar het midden, de kern, geleid.

Het ene moment ben je dichtbij de kern, het andere moment daar weer ver  vandaan. Maar je komt altijd uit bij de kern. Vervolgens loop je gewoon weer terug, naar de buitenwereld, hoogstwaarschijnlijk een inzicht rijker en in ieder geval een stuk ontspannener.

Ik ben in het bezit van een eigen labyrintkleed (van 5 bij 5 meter) dat ik overal mee naar toe kan nemen. We zijn dus niet afhankelijk van de locatie van een labyrint. Als jij niet naar het labyrint kunt/wilt komen, dan komt het labyrint naar jou! In de natuur, thuis, bij jouw bedrijf, spiritueelcentrum. Alles is mogelijk!

Gedurende een individueel wandelcoachtraject zal er meestal één sessie bestaan uit een labyrintwandeling.

Duur 1,5 – 2 uur.
€175,- per wandeling exclusief btw.

Meld je aan voor een labyrintwandeling

Labyrintwandeling

MindWalker gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om en gebruikt deze enkel om je te informeren over de coaching en cursussen. Bezoek de privacy pagina.

labyrintwandeling Sloterplas, MindWalker
Labyrintkleed
logo MindWalker

Ervaring