Warning: The magic method BridgeQodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/b/d/mindwalker.nl/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/b/d/mindwalker.nl/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27 FitStap - Fit worden in 12 weken in Amsterdam en Amstelveen.

FitStap

FitStap, cognitieve fitness, fit worden in Amsterdam, MindWalker
logo MindWalker

In 12 weken fit worden met FitStap

Wil jij fit worden maar heb je niet de motivatie om dit alleen te doen of heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken? Dan is het beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), FitStap, echt iets voor jou!

12 weken lang ga je, in groepsverband, werken aan jouw fitheid. Dit doen we aan de hand van:

• beweging
• voeding
• mentale fitheid

Samen bewegen, gezelligheid, elkaar motiveren en buiten bezig zijn. Iedereen heeft een eigen doel. Geen druk, of competitie, maar juist jezelf uitdagen en op je eigen niveau aan de slag. Iedereen kan meedoen!

Samen maar ook zelfstandig aan de slag

Iedere week is er een gezamenlijke groepstraining waarbij we o.a. aan de slag gaan met:

• wandeltechniek
• cognitieve fitness (leuke spelletjes voor de hersenen)
• spierversterkende oefeningen
• mentale fitheid

Daarnaast voer je wekelijks, wanneer het jou uitkomt, twee zelfstandige trainingen uit en krijg je via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Door deze opdrachten en tips krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

Leuk om te weten

Ik ben de 100e FitStap coach die is opgeleid door KWBN en ik ben ambassadeur voor FitStap. Zo mag ik bijvoorbeeld een workshop FitStap geven op de Wandeltrainersdag en heb ik mijn medewerking verleend aan een online kennissessie over wat wandelen voor je kan betekenen georganiseerd door de KWBN en Zorg van de Zaak Netwerk.

FitStap Amsterdam, MindWalker. Deelnemers aan de cursus spiegelen elkaar.
Naast wandelen doen we ook oefeningen. Hier de zijwaartse plank. FitStap Amsterdam, MindWalker,
logo MindWalker

Agenda

Proefles FitStap
Woensdag 23 februari 19.30 uur
Vrijdag 25 februari 10.00 uur

12-weeksse FitStap programma
Woensdagavond 2 maart  (t/m 25 mei m.u.v. 27 april) 19.30 uur
Amsterdamse Bos

Vrijdagochtend 4 maart (t/m 27 mei m.u.v. 29 april) 10.00 uur
Amstelpark

Kun je deze data niet maar wil je wel graag meedoen? Laat het me weten! Bij voldoende animo wordt er een nieuwe proefles en/of 12-weekse programma ingepland.

Kosten proefles 10 euro  (als je besluit het 12-weekse programma te volgen dan wordt deze 10 euro in mindering gebracht) *
Kosten 12-weekse programma 139 euro *

* Voor particulieren is dit bedrag incl. btw, voor bedrijven excl. btw.

Heb je interesse in een FitStap cursus op een andere dag/tijdstip? Laat het me dan weten en geef jouw voorkeur voor een dag / tijdtsip door.

Bij een FitStap programma hoort een gratis KWBN basislidmaatschap, Wandelvoordeelpas en een korting van 30% op je wandeluitrusting bij Perry Sports.

 

NIEUW: FitStap met reuma

In samenwerking met ReumaNederland heeft de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) het bestaande FitStap programma zoveel mogelijk aangepast voor deelnemers met reuma. Tien coaches verspreid over het land, waaronder ik, werken mee aan een pilot. Tijdens deze pilot wordt het FitStap met reuma programma voor het eerst in de praktijk getoetst. Ik heb een extra bijscholing gekregen zodat ik deze specifieke doelgroep beter kan begeleiden en helpen zich vitaler, fitter en gezonder te voelen. Samen met de deelnemers wordt het volledige programma getest en geven deelnemers feedback over de uitvoerbaarheid. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. FitStap is leuk én haalbaar!

De pilots zijn inmiddels afgerond en momenteel wordt gekeken hoe het programma FitStap met reuma verder uitgerold kan worden.

Heb jij ontstekingsreuma, artrose of fibromyalgie en heb je interesse in dit speciale programma voor mensen met reuma? Laat het me weten. Dan hou ik je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Fitstap deelnemers aan het wandelen in het Amsterdamse Bos, MindWalker
logo MindWalker

Ervaring