MindWalker Wandelcoaching. Een praktijkvoorbeeld in de natuur.

Het verhaal van Pascal

Pascal was al een tijdje “zoekende”. In de werkopdrachten waar hij als freelancer in terecht kwam kon hij zijn draai niet meer vinden. Tijdens iedere opdracht kwam hij er weer achter dat de opdracht of organisatie niet bij hem paste. Ook op het liefdesgebied wilde het niet vlotten. Keer op keer bleek de dame in kwestie toch niet bij hem te passen.

Hij was het zat. Waarom maakte hij steeds de verkeerde keuze?

Samen zijn we aan de slag gegaan met een coachingstraject.

Wow, wat is Pascal gegroeid! Hij kan nu bewustere keuzes maken, hij weet wat hij wil en kan nu makkelijker NEE zeggen. Super om te zien dat hij een werkopdracht heeft gevonden die volledig in zijn straatje past en ook op liefdesgebied is hij nu weer gelukkig.

Lees hieronder wat Pascal zelf zegt over het coachingstraject,

“In eerste instantie heb ik een Mindful Walk cursus bij Jolanda gevolgd. De cursus deed me goed en de methode van werken van Jolanda sprak me aan. Een coachingstraject was voor mij het logische vervolg.

Voor mij was het vooral belangrijk om uit te vinden wie de ware Pascal was en wat ik verder met mijn leven wilde. Jolanda legde al snel de vinger op de zere plek. Ik volgde vaste patronen waardoor ik in cirkeltjes bleef draaien. Door dit in te zien kon ik de oude patronen achter me laten en ontstond er ruimte voor iets nieuws. En dat levert me veel op. Voor het eerst sinds lange tijd weet ik wat ik wil, en zit ik weer goed in mijn vel! En dat ik nu meer aan het wandelen ben is ook mooi meegenomen”.

Spreekt dit verhaal van Pascal je aan? Ben jij er klaar voor om jouw probleem aan te pakken? Ik ben Jolanda Hogenbirk en neem je graag mee de natuur in. Ik geef praktische, concrete adviezen waardoor jij weer verder kunt. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Ik kijk ernaar uit!

Geen reactie's

Geef een reactie