MindWalker, Stil staan tijdens individuele wandelcoaching. MindWalker

Het verhaal van Sabine

Sabine zat niet lekker in haar vel. Zowel op het werk, als met haar relatie liep het niet zo goed. Afgelopen jaar had ze veel tegenslagen te verwerken gehad. Het werd haar eigenlijk allemaal een beetje teveel. Ik sprak haar op een verjaardagsfeest. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben we besloten om aan de slag te gaan met een coachingstraject.

Inmiddels zijn we 5 sessies verder en staat er een hele andere Sabine voor me. Een krachtige, zelfverzekerde Sabine, een Sabine die weet wat ze wil, een Sabine die wat meer aan zichzelf denkt en zich niet meer laat wegcijferen. Maar bovenal: een Sabine die weer zichzelf is, bewuste keuzes kan maken en weer kan genieten van kleine dingen. Zo mooi om te zien!

Lees hieronder wat Sabine zelf zegt over ons coachingstraject,

“Na vijf coachingsessies met Jolanda voel ik mij een stuk beter. Ik weet beter wat ik wil en sta ook weer goed in mijn eigen kracht. Ook kan ik meer genieten van de kleine dingen van het leven. Vogels die fluiten en mooie verhalen over school van de kinderen.

Deze coachingsessies kan ik iedereen aanbevelen die ook vastloopt op het gebied van werk of vastloopt met zijn of haar relatie. Na elke sessie krijg je concrete opdrachten mee waardoor je weer beter in je kracht komt. Ook werkt het erg ontspannend om in de natuur te gaan wandelen en al wandelend op zoek te gaan naar je krachten.”

Spreekt dit verhaal je aan? Ben jij er klaar voor om jouw probleem aan te pakken? Ik ben Jolanda Hogenbirk en neem je graag mee de natuur in. Ik geef praktische, concrete adviezen waardoor jij weer verder kunt. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Ik kijk ernaar uit!

Vanwege privacy is er gekozen voor een andere naam

Geen reactie's

Geef een reactie