MindWalker. Wandelcoach. Letterlijk even stil zijn

Het verhaal van Susanne

Susanne was al een tijdje op zoek naar een coach maar het idee om in een kantoor tegenover iemand te zitten en te praten stond haar tegen. Al surfend op internet kwam ze de term wandelcoach tegen. Coaching in de buitenlucht dat sprak haar wel aan! Na nog wat verder zoeken stuitte ze op mij. Mijn verhaal en methode sprak haar direct aan en na een kennismakingsgesprek zijn we een coachingstraject van 6 weken gestart. Inmiddels is het coachingstraject afgerond. Super om te zien hoe het nu met Susanne gaat. Ze vaart weer haar eigen koers, weet wat ze wil en straalt dat ook uit.  En bovenal: ze kan weer genieten!

Hieronder lees je hoe Susanne het traject zelf ervaren heeft:

“Stap uit je hoofd en in je leven is de slogan van Jolanda en die klopt als een bus. Al wandelend langs mooie plekken ga je met verfrissende methoden aan de slag met je eigen vraag. Nooit gedacht dat bijvoorbeeld het lopen van een labyrint me zoveel inzichten zou geven. Ook worden al je zintuigen aangesproken. Jolanda is ook van practice what you preach. En daarbij een heel fijn mens!”

Spreekt dit verhaal je aan? Ben jij er klaar voor om jouw probleem aan te pakken? Ik ben Jolanda Hogenbirk en neem je graag mee de natuur in. Ik geef praktische, concrete adviezen waardoor jij weer verder kunt. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Ik kijk ernaar uit!

Geen reactie's

Geef een reactie